Sufleu de crenvurști

Sufleu de crenvursti_MG_9344

Ingrediente
300 g crenvurști
100 g făină
6 ouă
125 g unt
300 ml lapte
sare
piper
1 legătură verdeață
câte 2 linguri margarină și pesmet pentru formă

Preparare
1. Cureți membrana necomestibilă a crenvurștilor și îi tai în felioare. Topești untul într-o cratiță, presari făina și amesteci energic, apoi torni treptat laptele și fierbi sosul alb până se mai îngroașă.
2. În sosul răcorit, încorporezi crenvurștii, verdeața fin tocată, gălbenușurile, sare și piper după gust, iar la sfârșit, albușurile bătute spumă.
3. Omogenizezi și torni compoziția într-un vas termorezistent uns cu margarină și tapetat cu pesmet. Coci la foc iute 10 minute, apoi la foc mediu alte 10 minute. Îl servești cald, căci sufleul se lasă când se răcește.

Caterina Tudorache, București

6 porții
1 h



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *