Sufleu de mere și portocale

Sufleu de portocale cu mere_MG_2468_Ingrediente

  • 3 mere
  • 3 portocale
  • 50 g zahăr
  • 1 lingură coniac
  • 2 albușuri
  • 1 linguriță făină

Preparare
1. Cureți merele de coajă, le tai în cuburi și le călești cu zahărul și coniacul, timp de 10 minute. Între timp, cureți cu grijă portocalele, astfel încât coaja să-ți rămână în formă de nufăr. Tai feliile de portocale în cuburi, le pui peste mere și mai lași puțin pe foc, până scade zeama lăsată.
2. Bați spumă albușurile și le adaugi peste fructele răcite, amestecând ușor, de jos în sus. Opărești puțin cojile de portocale și le umpli cu amestecul pregătit. Le așezi într-o tavă și le dai la cuptor, la foc mijlociu, timp de 15 minute.

Victoria Mâinea, Lipănești, jud. Prahova

4 porții
45 min



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *