Sufleu de pui cu ciuperci

Sufleude pui cu ciuperci_MG_9246_

 

 

 

 

 

 

1 porție conține
340 kcal
30 g proteine
20 g lipide
5 g glucide

Ingrediente

  • 500 g file de piept de pui
  • 500 g ciuperci
  • 200 g arpagic
  • 1 morcov mic
  • 1 lămâie
  • 3 ouă
  • 1 lingură făină
  • 200 ml supă de legume
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

Preparare
1. Speli pieptul de pui, îl tai fâșii și îl presari cu piper și sare, dacă regimul alimentar impus de medic îți permite.
2. Cureți ciupercile, le tai în felii și le stropești cu zeama de la ½ lămâie. Le lași în repaus timp de 15 minute. În acest timp, opărești arpagicul și îl cureți. Cureți și tai în bastonașe morcovul. Le înăbuși împreună cu 2 linguri de ulei și puțină apă, iar după 2-3 minute, pui carnea și stingi cu supa de legume.
3. Când carnea s-a pătruns, torni ingredientele într-un vas termorezistent uns cu uleiul rămas. Deasupra torni ouăle bătute cu puțină sare și făina. Coci preparatul ½ oră, la foc mediu. Îl servești cald.

Melexina Petrea, Suceava

5 porții
1 h

Rețetă permisă în diabet.

Un desert permis în diabet găsești aici.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *