Supă-cremă de orez cu ciuperci

Supa de ciuperci cu orez_MG_0780_Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapă
  • 2 cartofi
  • 2-3 roșii
  • 4 linguri orez
  • sare
  • piper

Preparare
1. Alegi orezul, îl speli și îl lași la înmuiat în apă rece. Cureți ciupercile, cartofii și ceapa, le speli și le pui la fiert în 1 litru de apă cu puțină sare.
2. După 5 minute adaugi orezul și le mai lași să fiarbă împreună timp de 10 minute. Separat opărești roșiile, le decojești și le tai mărunt, apoi le pui în supă în ultimele 5 minute de fierbere.
3. Mixezi supa în blender sau o strecori și pasezi legumele împreună cu orezul. Îi adaugi sare și piper după gust.

Ileana Vasilescu, Pitești, jud. Argeș

4 porții
35 min



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *