Supă de pui cu mango

Ingrediente
250 g file de piept de pui
1 ½ mango
8 morcovi
6 cepe
750 ml supă de legume
câteva frunze de pătrunjel
piper 
sare  
 
Preparare
1. Speli carnea, o tai în cuburi și o pui la fiert în supa de legume. Cureți morcovii și ceapa. Tai ceapa mărunt, iar morcovii în cubulețe. Le pui în supă după ce pieptul de pui a fiert. 
2. După 5 minute, decojești fructul de mango, îl tai în jumătate, apoi în felii, pe care le desprinzi de sâmbure. Adaugi în supă cubulețe de mango și continui fierberea la foc mic, timp de 10 minute. 
3. La sfârșit, sărezi și piperezi supa după gust. O aduci la masă caldă, presărată cu pătrunjel. 
Sfatul meu: 
Pentru a obține supa de legume, fierbi apa fie cu 1 lingură condiment din legume uscate, fie cu 2 morcovi, ¼ țelină mică, 1 rădăcină de păstârnac și 1 ceapă. 
Această supă exotică de pui are un gust dulceag. Dacă dorești, poți să o servești împreună cu zeamă de lămâie. 
 
Cristina Nedelcu, Caransebeș, jud. Caraș-Severin
 
8 porții
45 min
 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *