Supă de tortellini cu brânză și spanac

Ciorba cu tortelini_MG_3217_Ingrediente

  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapă
  • 4-5 căței de usturoi
  • 1 ardei roșu
  • 2 l supă de pui
  • 250 g tortellini cu brânză
  • 100 g parmezan
  • 300 g spanac
  • 1 linguriță cimbru proaspăt

Preparare
1.    Dacă folosești spanac proaspăt, îl cureți, îl speli sub jet de apă, apoi îl opărești. Dacă spanacul este conservat, îl decongelezi și îl scurgi.
2.    Cureți ceapa, usturoiul și ardeiul și le tai mărunt. Într-o oală, încingi uleiul, pui legumele și cimbrul tocat fin și le înăbuși pentru câteva minute, amestecând din când în când.
3.    Stingi cu supa de pui și lași să dea în clocot. Adaugi tortellini și spanacul tocat mărunt și le lași să fiarbă împreună urmând instrucțiunile de pe pachetul de tortellini.
4.    Stingi focul și servești supa cu parmezan.

Gherghina Sîrbu, Brăila

30 min
10 porții



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *