Supă de verzișoare de Bruxelles

Supe de varza de Bruxelles_MG_0130_

 

 

 

 

 

 

 

1 porție conține:
150 kcal
5 g proteine
10 g lipide
5 g glucide

Ingrediente

  • 500 g verzișoare de Bruxelles
  • 1 ceapă
  • 2 căței de usturoi
  • ½ linguriță maghiran
  • 1 lingură ulei
  • 2 ardei sau 2 linguri pastă de ardei
  • 3 crenvurști
  • 200 g smântână
  • 1 ½ l supă de legume
  • ½ linguriță chimen măcinat
  • piper
  • sare

Preparare
1. Cureți și speli ceapa, usturoiul, ardeii și verzișoarele.
2. Într-o oală cu supă fierbinte, pui la fiert legumele la foc mic, în următoarea ordine: verzișoarele, ceapa, ardeiul, usturoiul. Adaugi în oală maghiranul și chimenul.
3. Când legumele au fiert, torni uleiul și pui crenvurștii tăiați rondele. După câteva clocote, sărezi și condimentezi supa după gust.
4. Servești supa fierbinte, cu smântâna alături.

Iuliana Lako, Cenad, jud. Timiș

10 porții
35 min



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *