Tăiței chinezești cu spanac

Ingrediente
  • 400 g tăiței chinezești 
  • 10 linguri sos de soia
  • 400 g spanac
  • 4 căței de usturoi
  • 4 linguri ulei de susan sau de măsline
  • 1 lingură curry
  • pulbere de ghimbir
  • boia
  • coriandru măcinat
  • piper
  • 6 linguri sos de ardei iute 
Preparare
1. Într-o oală cu apă fierbinte și 5 linguri sos de soia, pui la fiert tăițeii respectând indicațiile de pe ambalaj, apoi le scurgi în strecurătoare. 
2. Cureți spanacul, îl opărești în apă clocotită și îl scurgi. Cureți usturoiul și îl zdrobești. Cureți prazul, îl speli și îl tai în rondele subțiri. 
3. Călești în ulei usturoiul și prazul până când devin transparente, amestecând continuu. Adaugi tăițeii, spanacul și condimente după gust și continui fierberea  timp de 3-4 minute. 
4. La sfârșit, stropești preparatul cu sosul de soia rămas, amestecat cu sosul de ardei iute. 
 
Cornelia Bacoșcă, Săbăoani, jud. Neamț
 
3 porții
35 min 
 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *