Tăiței cu șuncă la cuptor

Taitei cu sunca la cuptor_MG_8304_

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente

  • 500 g tăiței cu ou
  • 5 ouă
  • 200 g cașcaval
  • 250 g șuncă presată
  • 100 g unt
  • 200 g smântână
  • 1 lingură unt și 25 g pesmet pentru formă
  • sare

Preparare
1. Fierbi tăițeii timp de 7-8 minute, îi scurgi în strecurătoare și îi treci prin jet de apă rece. Razi fin cașcavalul. Tai șunca în cubulețe.

2. Freci untul spumă și îl amesteci împreună cu 150 g cașcaval ras. Adaugi ouăle bătute cu sare, smântâna și șunca și omogenizezi compoziția. Potrivești de sare, adaugi tăițeii fierți și torni compoziția într-o formă unsă cu unt și tapetată cu pesmet.

3. Presari deasupra restul de cașcaval ras și dai vasul la cuptor pentru aproximativ 25 de minute.

Irina Ambrozie, Iași

6 porții
45 min



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *