“Tochitură” la grătar

tochitura_

Ai nevoie de:
200 g rinichi de porc
200 g piept de pui
200 g pulpă de porc
1 pachet amestec mexican de legume
câteva ciuperci
sos de soia
2 linguri ulei
1/2 legătură mărar

Cum procedezi:
1. Tai cubulețe rinichii, pieptul de pui și pulpa de porc. Le frigi pe grătarul încins. Când sunt gata, le scoți pe o farfurie, le sărezi și piperezi după gust și torni peste ele puțin sos de soia.
2. Cureți ciupercile, le speli și le pui la scurs. Călești amestecul mexican împreună cu ciupercile. Când sunt aproape gata, le presari cu puțin piper, cu mărarul tocat fin și torni deasupra sos de soia după gust.
3. Servești cubulețele de carne pe un platou, alături de legume, decorate cu crenguțe de mărar verde.

Irina Păun, Alexandria



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *