Tort de biscuiți cu nuci

Tort de biscuiti cu nuci_MG_1793_Ingrediente

  • 300 g biscuiți
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 250 ml frișcă lichidă
  • 200 g nuci
  • 250 ml lapte
  • 6 linguri zahăr
  • 4 păhărele
  • 50 g dulceață pentru decor

Preparare
1. Macini nucile. Bați frișca timp de 3-4 minute cu zahărul vanilat.
În 100 ml lapte încălzit dizolvi zahărul. Adaugi restul de lapte și romul. 2. Pe un platou așezi un strat de biscuiți unul lângă altul, îi însiropezi cu lapte, întinzi un strat de frișcă, presari nucile, apoi repeți straturile până când termini ingredientele.
3. Decorezi tortul cu frișcă și dulceață.

Elena Varga, Brad, jud. Hunedoara

8 porții
20 min



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *