Tort de biscuiți cu șerbet

Tort de biscuiti cu serbet_MG_6532

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente

400 g biscuiți simpli

1 plic nes

1 lingură zahăr pudră

1 borcan mic (200 g) șerbet de cacao

100 g unt

câteva fructe pentru decor

Preparare

1. Dizolvi nesul și zahărul pudră în 100 ml apă. Freci untul înmuiat la temperatura camerei cu șerbetul.

2. Păstrezi la rece 2-3 linguri de cremă pentru decor. Așezi biscuiți întregi, unul lângă altul,
pe un platou dreptunghiular. Îi stropești cu nes, întinzi un strat de cremă, apoi repeți straturile până când termini ingredientele.

3. Deasupra întinzi un strat subțire de cremă și decorezi cu fructe.

 

Liliana Adriana Hvir, Iași
 
6 porții
15 min
 
Sfatul nostru!
Noi am folosit șerbet de cacao. Pentru o diversitate de gusturi, folosește șerbet de

portocale, iar pentru decor, fructe de sezon.

 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *