Tort de mere crude

 

Tort-de-mere-crude_MG_7116

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente

4 mere

250 g biscuiți

50 g stafide

2 linguri rom

4 linguri nuci

2 linguri zahăr pudră

100 ml frișcă lichidă

coaja rasă de la 1 lămâie

Preparare

1. Pui la înmuiat stafidele în rom și apă cât să le acopere. Bați frișca și o dai la rece

până pregătești celelalte ingrediente.

2. Dai biscuiții prin mașina de tocat. Macini fin nucile sau le tai mărunt cu un cuțit. Cureți

merele de coajă, le razi, apoi le amesteci cu biscuiții, zahărul pudră, nucile, stafidele bine scurse și coaja de lămâie.
3. Omogenizezi amestecul, îl pui pe un platou și îl modelezi în formă de tort. Îl decorezi cu
frișcă, folosind un cornet.
 
Nevenca Gruin, Timișoara
 
6 porții

30 min

 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *