Tu ce porți de Revelion?

Te-ai gândit până la cele mai mici detalii? Dacă nu, gândește-te să o faci deja, pe 31 decembrie nu vei mai avea cum! Cel puțin un lucru nou și peste tot multă strălucire! Nu numai pentru că vei fi foarte frumoasă și admirată, ci și pentru că astfel vei străluci tot anul! Deci iată câteva idei pe ultima sută de metri:

1. Ținuta

Dacă vrei să ieși din tipare, alege o salopetă! Pantalonii largi și materialul ușor îți vor permite să te simți ușoară și elegantă
www.lafemme.ro

Sau alege combinații: piesele se vor putea recombina și cu alte ocazii, atât festive cât și mai puțin festive!

Maiou cu bretele și inserție țesută neagră – creat de designerul Izabela Mandoiu
www.melimeloparis.ro

Fustă grena din tul, amplă, elegantă
www.melimeloparis.ro

Pantaloni scurți cu mărgele
www.melimeloparis.ro

2. Bijuterii

…delicioase
Singurele bomboane care sigur nu îngrașă și sunt 100% vegane: colierele BonBons by Monica Radulescu! www.monicaradulescu.eu/bonbons/

3. Accesorii
Eșarfă neagră, pătrată, catifelată, cu ciucuri la colțuri și design floral
www.melimeloparis.ro

Bască party cu paiete gri
www.melimeloparis.ro

4. Machiaj
Tentația mare de Revelion este să pori un machiaj cu titul special pentru care îți cumperi produse speciale de machiaj pe care știi de la început că le vei purta rar, deci calitatea nu prea este o prioritate. Sau nuuuu? Ei bine, nu!! Gândind astfel nu ai decat de pierdut! Tot ce îți atinge fața este de maximă importanță, cu atât mai mult ce îți atinge ochii și pielea fină din jurul lor! Ce va sta pe fața ta timp de o noapte întreagă e important, deci folosește numai produse de calitate, cât mai naturale! Și apoi, te asigur că îi vor plăcea așa de mult că le vei folosi tot timpul anului, așa că te vei alege din aceste sărbători cu un nou stil de a te machia, deci cu un nou fel de a fi în lume, care cu siguranță nu va trece neobservat. Deci bun venit creativității!

Pentru ochi foarte bine puși în evidență încearcă un tuș cu vitamina E, rezistent la apă, care se usucă repede. Astfel machiajul durează mult, fără a-și pierde din intensitate”, sfătuiește Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro.


Un trend care atrage atenția sunt genele supradimensionate: rimelul se aplică acum și pe pleoapa inferioară. E cantitate mare, deci folosește un rimel care este în același timp tratament pentru gene mai lungi și mai dense, cu acid hialuronic, negru.


Drept culoare, metale și iar metale! Folosește un fard de pleoape cu acid hialuronic și pulbere de perle de apă dulce, gri. Creează un efect de iluminare a machiajului, cu nuantele sale compacte și durează mult.


Optează pentru un ruj roșu îndrăzneț cu ulei de argan. Atenție, accentuarea unei anumite părți a feței presupune un machiaj neutru pe o altă parte a acesteia. Dacă aplici un ruj portocaliu, lasă ochii neatinși, și invers”, precizează Andreea.
www.bottegaverde.ro

5. Unghii
Strălucirea este cuvântul de ordine! Cu o formulă eco-friendly și 100% cruelty fre, lacurile de unghii Jessica sunt sunt un must-have pentru o manichiură rezistentă și atrăgătoare! Setul Slip Into Sparkles conține o o ojă metalică și un gel de unghii din colecția GELeration. Duo-ul perfect pentru zilele în care vrei să impresionezi. Gelul de unghii semipermanent GELeration oferă rezistență și strălucire, fără să afecteze integritatea și sănătatea unghiilor!


Phenom Holiday conține un tratament de întreținere – REWARD, un lac de unghii și un top – Finale Shine din colecția Phenom. Pentru unghii sănătoase și o manichiură durabilă.
Candy Cane este „acadeaua“ surpriză care conține lacuri gliterry în cinci nuanțe care îți vor colora sărbătorile.
www.jessicanails.roLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *