Un nou concurs în Cărticica practică nr. 3/2013 !

Luna de luna, la data aparitiei Carticelei, vei putea citi pe www.carticica.ro anuntul pentru urmatorul concurs!

Venim astfel in sprijinul cititorilor care, din diferite motive, nu pot citi revista in ziua aparitiei, dar vor sa participe la concurs pentru castigarea celor 2 premii de harnicie pe care le oferim lunar, prin tragere la sorti.

Participă la concursurile Cărticelei  Pregătim aluaturi

Apare pe data de 7 martie 2013

_MG_1969_Aburii fierbinţi, aromele lor inconfundabile, miresmele izvorâte parcă din adâncul pământului, din miezul boabelor de grâu: aluaturile; ale harnicei mame, ale blândei bunici, ale priceputei mătuşi, ale tale, ale noastre, ale bucătăriei universale. Sunt o măsură a îndemânării şi a experienţei acumulate în bucătărie, ne însoţesc în momentele de linişte, dar şi la evenimente de răscruce din viaţă. Iată de ce le-am considerat din nou un bun motiv de a ne împărtăşi experienţele în familia Practic.
Trimite şi tu reţete de aluaturi şi sfaturi pentru reuşita lor, la una dintre secţiunile:

A. SĂRATE ŞI ABURINDE
Pateurile, tartele, brioşele, rulourile, vafele, chiar şi tocăniţele devin mai săţioase când sunt înveşmântate în aluaturi. Reţeta ta poate câştiga unul dintre cele
13 premii de popularitate x 100 lei fiecare

B. DULCI ŞI ISPITITOARE
Fursecuri crocante, biscuiţi, plăcinte, checuri pufoase, cornuri cu inima dulce, aşteptându-te să le savurezi cu prietenii sau cu colegii, într-o pauză. Reţetele cele mai apreciate vor primi unul dintre cele
13 premii de popularitate x 100 lei fiecare

Însoţeşte scrisoarea ta de fotografii reuşite, clare, cu tine, familia ta sau cu preparatele.

C. HRĂNEŞTE-TE MAI NATURAL
Orice reţetă a ta poate fi un îndemn la a ne hrăni mai sănătos. Iată de ce te invităm să trimiți şi tu reţete cu ingrediente naturale sau bio, din gospodăria ta sau din raioanele special destinate acestor produse.
4 premii de popularitate x 100 lei fiecare

ALTE PREMII:

a.    Concurentului care are materiale publicate la cel puţin două secţiuni de concurs şi care şi-a prezentat cel mai bine materialele, însoţindu-le de fotografii reuşite cu preparatele, redacţia îi oferă un premiu pentru cel mai bun material, în valoare de 350 lei.
b.    În urma vizitei redacţiei la cititori şi a reportajului realizat în cadrul rubricii Cărticica practică vine la tine acasă, oferim un premiu special al redacţiei, în valoare de 300 lei.
c.    Tragem la sorţi materialele trimise până la data de 11 februarie 2013 şi premiem 2 corespondenţi, cu premii de 200 lei.
d.    Punem mare preţ pe fidelitate, de aceea avem la fiecare număr 2 premii de fidelitate x 200 lei fiecare, acordate cititorilor care participă cu regularitate la concursurile din Cărticică şi nu trimit aceleaşi reţete şi altor publicaţii.
e.    Prin tragerea la sorţi a sondajelor din Cărticica Pregătim aluaturi, completate de cititori şi trimise la redacţie, se câştigă 11 premii de participare la sondaj x 50 lei fiecare.  

Ultima zi de primire a scrisorilor la redacţie: 15 februarie 2013

Poți trimite materiale prin poștă, la adresa noastră: OP 37 -CP 98 și CP 99  sau la casuta noastra postala electronica: [email protected]Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *