Văcuță cu roșii

Vacuta cu rosii_MG_8549

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente

500 g pulpă de vită
500 g roșii cherry
500 g arpagic sau ceapă mică
½ cană suc de roșii
1 linguriță cimbru uscat mărunțit
3 linguri ulei
5 boabe de piper
2 căței de usturoi
sare
 
Preparare
1. Tai carnea în felii pe care le bați cu ajutorul ciocanului pentru șnițele și le înăbuși cu uleiul și puțină apă, întorcându-le pe ambele părți. Stingi cu apă caldă cât să acopere carnea, apoi adaugi ceapa tăiată solzișori, usturoiul și condimentele. Acoperi vasul și lași să fiarbă până se înmoaie carnea.
2. Pui preparatul într-o tavă împreună cu roșiile decojite. Presari puțină sare și introduci tava în cuptor, la foc mijlociu, pentru 20 de minute.
 

Fănica Doina Țană, Brăila

 

5 porții

1 h 10 min

 

1 porție conține:
255,0 kcal
24,0 g proteine
10,0 g lipide
16,0 g glucide


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *