Vinete cu ketchup și cașcaval

Vinete cu cascaval_MG_8334_
Ingrediente

  • 2 vinete mijlocii
  • 2 căței de usturoi
  • 200 g cașcaval
  • 5 linguri ketchup
  • sare
  • 1 lingură ulei pentru formă

Preparare
1. Cureți vinetele, le tai în felii pe lungime și le lași în apă rece până când pregătești celelalte ingrediente. Cureți usturoiul, îl zdrobești bine cu sare și îl amesteci cu ketchupul. Razi fin cașcavalul.
2. Într-un vas termorezistent uns cu ulei așezi felii de vinete, torni ketchup și presari cașcaval ras, repetând straturile până când termini ingredientele.
3. Reglezi cuptorul la puterea de 500 W și la timpul de 10 minute și introduci vasul pentru a coace preparatul.

Smaranda Vulcănescu, Focșani, jud. Vrancea

Sfatul nostru!
Dacă vrei ca porția să își păstreze forma, lasă preparatul să se
răcorească în vasul termorezistent, apoi porționează-l.

4 porții
25 min



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *