Skip to content
Cărticica Practică

Cărticica Practică

  • Retete
    • Aperitive
    • Bauturi
    • Ciorbe si supe
    • Conserve
    • Desert
    • Felul principal
    • Preparate dietetice
    • Preparate din carne
    • Preparate lactovegetariene
    • Sfatul bucatarului
  • Carticica Practica
  • Articole
  • Interviuri cu medici si terapeuti
  • Interviuri cu vedete

Category: Retete

PRĂJITURĂ OUĂ OCHIURI

30 March 2018 Beatrice Mitran Carticica Practica, Desert, Retete Leave a comment

Ingrediente: Blat: 150 g cremă de brânză 6 linguri ulei 5 linguri lapte 1 ou mediu 250 – 300 g

Continue reading »

Ceapă umplută cu piept de pui

28 March 2018 Beatrice Mitran Carticica Practica, Felul principal, Retete Leave a comment

Ingrediente: 6 cepe mari 400 g piept de pui tocat 4 linguri cu orez 2 căței de usturoi 6 linguri

Continue reading »

Doboș

27 March 2018 Beatrice Mitran Carticica Practica, Desert, Retete Leave a comment

Ingrediente: Foi:  10 ouă 8 linguri apă 12 linguri de făină 12 linguri zahăr 1 plic praf de copt 2

Continue reading »

Pui cu sos de soia și rodii

13 March 2018 Beatrice Mitran Carticica Practica, Felul principal, Retete Leave a comment

Ingrediente: 2 piepți de pui dezosați 1 ardei gras roșu 1 ardei gras galben 2 cepe roșii sare piper ulei

Continue reading »

MUCENICI

9 March 2018 Beatrice Mitran Carticica Practica, Desert, Retete Leave a comment

INGREDIENTE : 500 mucenici sau paste fundițe 3 l apă 400 g nucă măcinată 2 lingurițe scorțisoară măcinată coajă rasă

Continue reading »

Clătita Calzone de zăpadă sau Visul unei nopți de iarnă

5 March 2018 Beatrice Mitran Carticica Practica, Retete Leave a comment

Ingrediente: 100 g făină 2 ouă 200 ml lapte apă minerală 1 legătură mărat tocat frunze de busuioc tocate cca

Continue reading »

Pahar dulce cu căpșuni

1 March 2018 Beatrice Mitran Carticica Practica, Desert, Retete Leave a comment

Ingrediente: Blat: 75 g zahăr 50 g miere 1 ou 50 ml ulei 50 ml lapte pasteurizat 75 g nucă

Continue reading »

Perișoare de văcuță, în sos de ciuperci

28 February 2018 Beatrice Mitran Carticica Practica, Felul principal, Retete Leave a comment

Ingrediente 1 kg carne de vită 600 g ciuperci proaspete 250 g pâine mai veche de-o zi 2 ouă 1

Continue reading »

Friptură cu pesto de pătrunjel

26 February 2018 Beatrice Mitran Articole, Felul principal, Retete Leave a comment

Ingrediente: 500 ml supă concentrată de carne 125 ml vin alb 600 g file de porc 4 linguri oțet 12

Continue reading »

Aripioare picante cu lime

31 January 2018 Beatrice Mitran Carticica Practica, Felul principal, Retete Leave a comment

Ingrediente 125 ml tequila 125 ml suc de portocale 250 ml sirop de mentă 1 linguriță fulgi de ardei chili

Continue reading »

Posts navigation

1 2 3 … 140 Next Posts»

Cautare

ABONAMENTE

Categories

  • Aperitive
  • Articole
  • Bauturi
  • Carticica Practica
  • Ciorbe si supe
  • Conserve
  • Desert
  • Felul principal
  • Interviuri cu medici si terapeuti
  • Interviuri cu vedete
  • Preparate dietetice
  • Preparate din carne
  • Preparate lactovegetariene
  • Retete
  • Sfatul bucatarului
practicaniversare18ani></a></div>
		</aside></div><div class=

BURDA ROMANIA

  • Termeni si conditii
  • About cookies
Powered by WordPress and Tortuga.