Ingrediente: Blat: 150 g cremă de brânză 6 linguri ulei 5 linguri lapte 1 ou mediu 250 – 300 g

Ingrediente: Blat: 150 g cremă de brânză 6 linguri ulei 5 linguri lapte 1 ou mediu 250 – 300 g
Ingrediente: 6 cepe mari 400 g piept de pui tocat 4 linguri cu orez 2 căței de usturoi 6 linguri
Ingrediente: Foi: 10 ouă 8 linguri apă 12 linguri de făină 12 linguri zahăr 1 plic praf de copt 2
Ingrediente: 2 piepți de pui dezosați 1 ardei gras roșu 1 ardei gras galben 2 cepe roșii sare piper ulei
INGREDIENTE : 500 mucenici sau paste fundițe 3 l apă 400 g nucă măcinată 2 lingurițe scorțisoară măcinată coajă rasă
Ingrediente: 100 g făină 2 ouă 200 ml lapte apă minerală 1 legătură mărat tocat frunze de busuioc tocate cca
Ingrediente: Blat: 75 g zahăr 50 g miere 1 ou 50 ml ulei 50 ml lapte pasteurizat 75 g nucă
Ingrediente 1 kg carne de vită 600 g ciuperci proaspete 250 g pâine mai veche de-o zi 2 ouă 1
Ingrediente: 500 ml supă concentrată de carne 125 ml vin alb 600 g file de porc 4 linguri oțet 12
Ingrediente 125 ml tequila 125 ml suc de portocale 250 ml sirop de mentă 1 linguriță fulgi de ardei chili