Aperitiv cu limbă de vițel

Foto: Mihai Nicolae - Burda Romania
Foto: Mihai Nicolae – Burda Romania

1 porție conține
260 kcal
15 g proteine
20 g lipide
5 g glucide

Ingrediente
1 bucată (circa 300 g) limbă de vițel
2 linguri cremă de brânză proaspătă
1 lingură muștar
125 g smântână
sare
piper
câteva frunze de salată verde
câteva roșii cherry

Preparare
1. Speli bine limba de vițel și o fierbi până se înmoaie. O scurgi și o cureți de pieliță, după care o păstrezi la rece, ca să o poți tăia în felii.
2. Amesteci crema de brânză cu smântâna, muștarul, sare și piper după gust.
3. Decorezi un platou cu fruze de salată. Așezi felii de limbă groase de 1 ½ cm și le ungi cu pasăt de brânză, după care decorezi cu roșii cherry.

Rodica Gabără, Suceava

4 porții
1 h 30 min



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *