Biscuiți cu cacao

Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Ingrediente
100 g unt
80 g zahăr pudră
1 ou
180 g făină
2 linguri cacao
coajă rasă de la 1 lămâie
1 vârf de cuțit praf de copt
pastă de zahăr colorat pentru glazură

Preparare
1. Freci spumă untul moale, la temperatura camerei, cu zahărul. Adaugi oul bătut, făina cernută, cacaua, praful de copt și coaja de lămâie proaspăt rasă. Frămânți puțin aluatul, după care îl întinzi pe o bucată de hârtie de copt, în strat de 5 mm.
2. Tai bucăți de aluat, cu ajutorul formelor pentru fursecuri, de fiecare dată trecute cu marginile prin făină. 3. Așezi biscuiții în tava tapetată cu hârtie de copt și îi coci la foc mediu spre iute. Îi decorezi cu pastă de zahăr colorat.

Elena Varga, Brad, jud. Hunedoara

40 bucăți
1 h



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *