Ruladă cu gorgonzola

Foto: Mihai Nicolae - Burda România
Foto: Mihai Nicolae – Burda România

Ingrediente
500 g mușchi de vițel sau vită
2 piepți de pui file
250 g brânză tip gorgonzola
8-10 ciuperci mari
300 g spanac
ulei de măsline
sare
piper

Preparare
1. Tai mușchiul de vițel în felii pe care le învelești în folie de plastic și le bați cu ciocanul de șnițele. Procedezi la fel cu pieptul de pui. Opărești spanacul în apă cu puțină sare.
2. Presari cu sare și piper fiecare felie de carne de vițel, așezi o bucată de carne de pui pe care o sărezi și condimentezi, întinzi un strat de spanac mărunțit și pui brânză și ciuperci. Rulezi și prinzi cu scobitori.
3. Așezi rulourile în tava unsă cu ulei, în cuptorul cald, la foc mediu. Din când în când, le stropești cu apă caldă. Frigi pe grătar ciupercile rămase și le servești ca garnitură.

Iulia Tanur, Năvodari, jud. Constanța

5 porții
1 h 15 min



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *